1.TERMENI GENERALI


Prin acest document se stabilesc termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului www.rezidentiat.com și plasării de comenzi de servicii prin intermediul site-ului de catre membru sau client.

Site-ul aparţine societăţii Edu Plus SRL, înregistrată la Registrul Comertului al Tribunalului Bucuresti cu numărul J40/800/2021, Cod fiscal: 43583617,  sediu social: Bucureşti, Calea Rahovei 266-268, sector 5, corp 1, etaj 2, camera 15C, cod poştal 50912, Cont bancar al companiei: RO95BTRLRONCRT0585546401 deschis la Banca Transilvania Sucursala MARRIOTT,     (în continuare denumită “site-ul”)

Site – Domeniul  rezidentiat.com şi subdomeniile acestuia.


Folosirea, accesarea, vizitarea, vizualizarea şi înregistrarea ca membru pe site-ul www.rezidentiat.com implică acceptarea termenilor şi conditiilor de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condițiilor.

Rezidentiat.com îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor şi Condiţiilor poate fi citită oricând online accesând paginile site-ului.

Site-ul este adresat doar utilizatorilor care au cel puţin 18 ani, înregistraţi corespunzator şi care nu au fost suspendaţi sau înlăturaţi de catre Rezidentiat.com.
Vă rugăm să citiți și Politica noastră de confidențialitate și Politica privind utilizarea modulelor cookie, înainte de a naviga pe site, a vă înregistra pe site sau a plasa o comandă. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

2. PREZENTUL CONTRACT. OBLIGATIVITATE. CONTACT

Prezentul document, cât și toate politicile la care acesta face referire (i.e. Politică de confidențialitate, Politică privind utilizarea modulelor cookie) au caracter obligatoriu față de dvs. Prin navigarea pe site-ul nostru, prin înregistrare sau prin plasarea unei comenzi, vă luați angajamentul de a respecta prezentul document și politicile indicate.
Rezidentiat.com îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor şi Condiţiilor poate fi citită oricând online accesând paginile site-ului.
Rezidentiat.com îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment serviciile oferite.  Nu putem garanta faptul că orice servicii care au fost incluse la un moment dat pe site vor fi disponibile în orice moment. 

Pentru orice întrebări sau neclarități, ne puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin completarea formularului de contact și o să vă răspundem în cel mai scurt timp.

3. CINE SUNTEM


Date de identificare și contact. Site-ul www.rezidentiat.com se află în proprietatea Edu Plus SRL, înregistrata la Registrul Comertului al Tribunalului Bucuresti J40/800/2021, Cod fiscal: 43583617,  sediu social: Bucuresti, Calea Rahovei 266-268, sector 5, corp 1, etaj 2, camera 15C, cod postal 50912, Cont bancar al companiei: RO95BTRLRONCRT058554601 deschis la Banca Transilvania Sucursala MARRIOTT, Telefon:0742014405, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Activitate. Site-ul nostru oferă module de testare pe capitole si simulare examen, cu întrebări grilă cu punctaj asemănător celui pentru exemenul de rezidențiat pentru pregătirea în vederea susținerii examenului de rezidențiat, material video şi flash carduri care pot fi accesate de oriunde și de pe orice dispozitiv („Serviciile”).

4. DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Te rog să parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

5. 
ELIGIBILITATE

Site-ul este adresat doar utilizatorilor care au cel puţin 18 ani, înregistrati corespunzător, care sunt de acord cu Termenii şi Politica de prelucrarea a datelor cu caracter personal şi care ne furnizează informaţii de contact reale şi complete.
Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să apelați la un părinte/tutore pentru a plasa comanda în numele dvs sau a autoriza plasarea unei comenzi. Pentru mai multe informații ne poți contacta oricând la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

6.REGULI PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin accesarea, vizitarea, plasarea unei comenzi sau desfășurarea oricărei alte activități pe site-ul nostru, veti respecta următoarele reguli:

Veți folosi informațiile din acest site exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare (nu in scop fraudulos);

Nu veți efectua nicio comandă falsă sau frauduloasă, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a anula comanda și informa autoritățile competente sau a ne adresa justiției pentru recuperarea oricăror prejudicii cauzate;

Veți furniza informații reale, exacte, complete și actualizate;

Veți respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe acest site.

Nu veți desfășura niciun fel de acțiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a ne adresa justiției pentru recuperarea oricăror prejudicii cauzate.

Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus, de a anula comenzile, de a sesiza autoritățile competente pentru tragerea la răspundere administrativă/penală a oricăror fapte antisociale și de a ne adresa justiției pentru recuperarea în integralitate a oricăror prejudiciilor cauzate, prezente sau viitoare, inclusiv beneficiile nerealizate și cheltuielile de judecată (inclusive onorariile avocaților).

7. ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Contractul dintre dvs. și noi se încheie în momentul în care comanda dvs. va fi acceptată în mod expres de noi și veți primi, în acest sens, un e-mail în care vom confirma comanda.

În măsura în care nu vom accepta comanda, dar dvs. v-au fost retrase sume de bani, vom proceda la rambursarea acestor sume în cel mai scurt timp. Termenii și Condițiile nu reprezintă, în sensul legislației civile o ofertă, ci o invitație la ofertă.

Ne rezervăm dreptul de a decide, în mod unilateral și fără a preciza motivul, încheierea sau nu a unui contract de prestări servicii. Nu vom avea nicio răspundere față de dvs. în situația în care refuzăm să dăm curs unei comenzi. Accesul la site vi se va acorda dumneavoastră numai după ce ați realizat plata tuturor sumelor indicate.

Nu putem garanta că serviciilor care s-au găsit la un moment dat pe site, vor fi disponibile în orice moment pentru achiziționare. Nu vom avea nicio răspundere față dvs. în situația în care un serviciu nu se mai regăsește pe site.

8. PRE
ȚUL. FACTURAREA. PLATA.

Prețul serviciilor este afișat în lei pe site. Prețul serviciilor este cel afișat pe site, cu excepția situației în care este o eroare. În măsura în care există o eroare, vă vom aduce la cunoștință în cel mai scurt timp, urmând să vă returnăm suma de bani achitată suplimentar sau să vă solicităm o sumă de bani suplimentară. În măsura în care noul preț nu este mulțumitor pentru dvs, nu răspundeți la solicitarea noastră sau nu vă putem contacta, vă vom anula comanda și vă vom rambursa cât mai curând posibil suma de bani achitată.

Prețurile serviciilor vor putea fi actualizate/modificate în orice moment, iar această actualizare/modificare va înlocui orice preț anterior. Comenzii dvs. i se vor aplica prețurile de la momentul plasării efective a comenzii.

Plata serviciilor se poate face astfel: plata cu cardul online sau plata prin op.

Daca optaţi pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul EuPlatesc.ro, iar noi nu vom stoca niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastră.

Dacă optați pentru plata prin card, instituția emitentă va proceda la validarea și autorizarea plății. În situația în care, tranzacția nu se procesează din motive independente nouă (i.e. fonduri inexistente pe card, card expirat), contractul dintre noi nu se încheie și nu vom avea nicio obligație să livrăm produsele, însă dvs. puteți selecta o altă metodă de plată sau încerca din nou procesarea plății cu un card valid.

9. FORȚA MAJORĂ ȘI CAZUL FORTUIT

Nu vom fi trași la răspundere pentru niciun fel de întârzieri sau nereușite în îndeplinirea serviciilor noastre, dacă intervine un caz de forță majoră sau un caz fortuit. Forța majoră include, dar nu se limitează la schimbări în legi sau reglementări, embargouri, războaie, acte teroriste, revolte, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundații, greve, condiții meteorologice și acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet.

10. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Tot continutul site-ului: textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile şi orice alte materiale prezente pe site sunt proprietatea sunt proprietatea intelectuală a Edu Plus SRL („Societatea”). Site-ul va fi folosit de către utilizatori doar pentru informare, utilizare legitimă sau plasare de comenzi.

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descărca, modifica partial sau integral site-ul, reproduce partial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră contrară intereselor Societății, indiferent dacă există sau nu un scop comercial. Site-ul este protejat de Legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, iar pentru orice încălcare a proprietății intelectuale, ne rezervăm dreptul de a sesiza instanțele de judecată competente pentru recuperarea integrală a prejudiciului, precum și de a depune o plângere penală la organele judiciare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorului.

11. ACEST ACORD

Aceşti Termeni constituie acordul integral dintre dumneavoastră şi noi. Contractul încheiat între noi şi dumneavoastră are un caracter obligatoriu. Nu puteţi transfera, cesiona, greva sau înstrăina în niciun alt mod acest Contract sau oricare dintre drepturile sau obligaţiile dumneavoastră care decurg din acesta, fără acordul nostru prealabil și scris. Noi putem transfera, cesiona, greva, subcontracta sau înstrăina în orice alt mod un Contract sau oricare dintre drepturile sau obligaţiile noastre care decurg din acesta.

12. LEGISLAȚIA APLICABILĂ

Prezentului acord, precum și oricărei utilizări a site-ului i se va aplica legea română. Orice dispută de orice fel, care poate să apară între Rezidentiat.com şi Client sau partenerii săi se va rezolva pe cale amiabilă. Dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, conform legislaţiei române în vigoare.

Prin folosirea, vizitarea, vizualizarea site-urilor aparţinând Rezidentiat.com, clientul se declară de acord cu aceşti „Termeni si conditii”.

Prezentul act a fost redactat şi va fi interpretat în conformitate cu legislaţia română.

13. DATELE SOCIETĂȚII

Denumire: EDU PLUS SRL

RC J40/800/2021, Cod fiscal: 43583617
Sediul social: Bucureşti, Calea Rahovei 266-268, sector 5, corp 1, etaj 2, camera 15C, cod poştal 50912, Romania Cont iban: RO95BTRLRONCRT0585546401 deschis la Banca Transilvania Sucursala MARRIOTT
Telefon: 0724999684
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ULTIMA ACTUALIZARE 25/01/2021